ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΠΡΟΦΙΛ

Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 2.500 ενεργούς πελάτες στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες . Έχει την έδρα της και την διοικητική της λειτουργία στην Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επενδυτικά έργα με εξειδικευμένους συμβούλους – συνεργάτες.

Η My Company Finance καλύπτει το σύνολο των αναγκών και των απαιτήσεων σε επίπεδο παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό , ανάπτυξη , οργάνωση ( Business & Management Consulting ) αλλά και σε όσες θέλουν να καταρτίσουν ένα σοβαρό και αξιόπιστο επενδυτικό σχέδιο.

Αξιοποιώντας την καθημερινή τριβή στο επιχειρείν, τις γνώσεις, την εμπειρία των συνεργατών μας, τα ιδανικά αλλά και την αξιοπρέπεια που δίνουμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε υποψήφιου πελάτη – συνεργάτη μας, η My Company Finance έχει καταφέρει να οικοδομήσει ένα ισχυρό όνομα και σχέση εμπιστοσύνης με πληθώρα εταιρειών.

Η ανάπτυξη σε γερές βάσεις με προγραμματισμό και όραμα αποτελεί για εμάς την επιτυχία για την επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών των πελατών μας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ - ΑΞΙΕΣ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

JOE VITALE | (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ)

Οι μπίζνες είναι μεγάλο σχολείο. Μαθαίνεις να διακινδυνεύεις, να κυνηγάς τα όνειρά σου, να χειραγωγείς τα αισθήματά σου, να συνεργάζεσαι με δύσκολους ανθρώπους, να ισορροπείς. Ασχολήσου με επιχειρήσεις και θα συμμετέχεις στο καλύτερο σεμινάριο για τη ζωή.

stoxoi1

ZIG ZIGLAR | (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ)

Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν παρακινούμενοι από τη λογική. Αγοράζουν για συναισθηματικούς λόγους.

stoxoi2

TOM PETERS | (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ MANAGEMENT)

Η μαγική συνταγή που έχουν ανακαλύψει οι πετυχημένες επιχειρήσεις είναι να αντιμετωπίζουν τους πελάτες σαν καλεσμένους και τους υπαλλήλους σαν ανθρώπους.

stoxoi3