ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ FRANCHISE

ΑΝΑΠΤΥΞΗ FRANCHISE

ΑΝΑΠΤΥΞΗ FRANCHISE

 

Η εταιρεία My Company Finance προσφέρει την συγκεκριμένη υπηρεσία και δυνατότητα σε όποιον επιχειρηματία ή εταιρεία επιθυμεί να αναπτύξει το concept του με την μορφή franchise.

Έχοντας εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία η My Company Finance , είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα δικαιόχρησης (franchise ) βλέποντας τις ανάγκες σας αλλά και τις ανάγκες της αγοράς.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε προσεκτική ανάπτυξη , δείχνοντας στο υποψήφιο επενδυτή τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την χρήση του σήματος σας , σταδιακή εξέλιξη των δομών και του τρόπου λειτουργίας τόσο στο εσωτερικό της εταιρείας όσο και στην εικόνα της αλλά και συνεχή προστιθέμενη αξία. Βασικό μας μέλημα είναι η δομημένη ανάπτυξη των υφιστάμενων διαδικασιών αλλά και η ισχυροποίηση του brand.

Παράλληλα σκοπός μας είναι η συγκεκριμένη επένδυση να αποτελέσει την βέλτιστη επιλογή και λύση για τον υποψήφιο franchisee, προσφέροντας του ένα ικανοποιητικό εισόδημα και καταφέρνοντας να κάνει γρήγορα την απόσβεση της επένδυσης του. Η My Company Finance θα προσφέρει τα μέγιστα και στις 2 πλευρές για να καταστήσει την επένδυση ασφαλή και κυρίως κερδοφόρα αλλά και να καταστεί το συγκεκριμένο concept καταξιωμένο εμπορικά και επιχειρηματικά.