ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ (ΗΑΕ)

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • /
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ (ΗΑΕ)

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ (ΗΑΕ)

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ (ΗΑΕ)

Η εταιρεία MY COMPANY FINANCE αναλαμβάνει την προετοιμασία και διεκπεραίωση όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την σύσταση και έναρξη της εταιρείας σας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Φορολογία

Με εξαίρεση τις ξένες τράπεζες και τις πετρελαϊκές εταιρείες, στο έδαφος των Η.Α.Ε. δεν επιβάλλεται φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων, ούτε φόρος στα κέρδη των εταιρειών. Επίσης, δεν υφίσταται ο φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ).
Η φορολογική και τελωνειακή πολιτική, οι Ζώνες Ελεύθερου Εμπορίου, οι σύγχρονες υπηρεσίες (τράπεζες κλπ.), οι υποδομές, κατέστησαν τα Η.Α.Ε. και ιδιαίτερα το Ντουμπάι ένα από τα μεγαλύτερα διαμετακομιστικά κέντρα παγκοσμίως. Μάλιστα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το Ντουμπάι αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο κέντρο επανεξαγωγών στον κόσμο μετά το Χονκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη.

Τελωνειακή πολιτική

Οι χώρες μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, το οποίο αποτελείται από την Σ. Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, το Ομάν και τα Η.Α.Ε., προχώρησαν στην εφαρμογή κοινής δασμολογικής κλίμακας, στα πλαίσια των προσπαθειών δημιουργίας τελωνειακής ένωσης και σύμφωνα με αυτή, τα εισαγόμενα εμπορεύματα επιβαρύνονται με δασμό 5%, εκτός εξαιρέσεων, ενώ η δασμολογική επιβάρυνση στο καπνό και στα προϊόντα του ανέρχεται στο 100%.

Παράλληλα, εξαιρούνται της επιβολής δασμών οι εισαγωγές υλικών που απευθύνονται στις ένοπλες δυνάμεις, τα επιστρεφόμενα προϊόντα, οι διπλωματικές αποστολές, καθώς και οι πρώτες ύλες που εισάγονται από βιομηχανικές μονάδες προς χρήση στην παραγωγική διαδικασία.

Συγχρόνως, προβλέπεται ότι οι τελωνειακές διαδικασίες κατά την εισαγωγή των προϊόντων στο έδαφος της τελωνειακής ένωσης, θα πραγματοποιούνται στο πρώτο σημείο εισόδου, με ελεύθερη την εν συνεχεία διακίνηση τους στα υπόλοιπα κράτη-μέλη.

Οι υπηρεσίες της MY COMPANY FINANCE παρέχονται πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας με ευθύνη και σεβασμό προς το εμπορικό δίκαιο, την Ελληνική και ξένη φορολογική νομοθεσία.


Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας για να κλείσετε ραντεβού και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες από κοντά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231557 Θεσσαλονίκη, 211 8005012 Αθήνα
Και στο e–mail: [email protected]


Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα-άρθρα για ενημέρωσή τους.