ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • /
  • ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Η εταιρεία MY COMPANY FINANCE παρέχει τη δυνατότητα ίδρυσης μιας εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχοντας πάντα ως κύριο στόχο τη μεγιστοποίηση της καθαρής απόδοσης των επενδύσεων και των λειτουργικών κερδών των πελατών της και φυσικά πάντοτε μέσα στα νόμιμα πλαίσια.

Το Ρας αλ-Καϊμά (RAK) είναι ένα από τα εφτά εμιράτα που απαρτίζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά και επενδυτικά κέντρα του κόσμου το οποίο παρέχει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για ιδιώτες και εταιρείες.

Η μορφή εταιρείας που ισχύει στο Ρας αλ-Καϊμά (RAK) είναι η International Business Company (IBC). Μια IBC (Διεθνής Επιχειρηματική Εταιρία) μπορεί να διενεργεί επιχειρηματικές δραστηριότητες παγκοσμίως, να κατέχει ακίνητα στα ΗΑΕ, να χρησιμοποιείται ως επενδυτικό όχημα, να διατηρεί τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δεν υφίσταται δημόσιο μητρώο στελεχών εταιρειών και γι αυτό δεν δημοσιεύονται στοιχεία σχετικά με οποιαδήποτε από τα στελέχη της κάθε εταιρείας.

Η φορολόγηση είναι  0%

Οι εταιρίες επιτρέπεται να ανήκουν κατά 100% σε αλλοδαπά πρόσωπα

Δεν ισχύει καμία απαίτηση περί καταβεβλημένου κεφαλαίου

Βάση του ισχύοντος νομικού συστήματος είναι η νομοθεσία των ΗΑΕ

Δεν ισχύουν λογιστικές απαιτήσεις

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΝ ΗΑΕ – U.A.E. FREE ZONES

Τα ΗΑΕ για να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις δημιούργησαν τις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες Free Economic Zones, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα των εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων των ΗΑΕ συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία των βιομηχανικών μονάδων και του εμπορίου της χώρας.

Σε κάθε εμιράτο έχουν συσταθεί, με πρωτοβουλία του επικεφαλής Σεΐχη του κάθε εμιράτου, ξεχωριστές Free Economic Zones, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις διακρίνονται θεματικά συγκεντρώνοντας εταιρείες συγκεκριμένων παραγωγικών κλάδων.

Οι Free Economic Zones προσφέρουν μια σειρά προνομίων στις επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως:

  • Μη επιβολή εταιρικού φόρου και φόρο μερίσματος
  • Απλοποιημένες διαδικασίες για την έκδοση άδειας εργασίας του προσωπικού
  • 100% κυριότητα ξένης εταιρείας – Δεν απαιτείται αντιπρόσωπος για την ίδρυση υποκαταστημάτων ή ξένων εταιρειών
  • 100% επαναπατρισμό των κερδών και των κεφαλαίων
  • Μη επιβολή δασμών στις εισαγωγές

Οι Free Economic Zones έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση ξένων κεφαλαίων στα ΗΑΕ και έχουν βοηθήσει εξαιρετικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας


Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας για να κλείσετε ραντεβού και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες από κοντά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231557 Θεσσαλονίκη, 211 8005012 Αθήνα
Και στο e–mail: [email protected]


Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα-άρθρα για ενημέρωσή τους.