ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • /
  • ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Είναι πολλοί οι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είναι εγκλωβισμένοι από τα capital controls και από τις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούνται στη φορολογία των επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να αναζητούν λύσεις όπως είναι η ίδρυση μιας εταιρείας σε ένα άλλο κράτος. Γιατί πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες, τις οποίες οι επιχειρηματίες θα πρέπει να τις αναγνωρίσουν και να επωφεληθούν από αυτές, για να απεγκλωβιστούν από δυσχερείς καταστάσεις, με σκοπό πάντα να αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησής τους.

Πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει στην ίδρυση εταιρειών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναζητώντας ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να εξελιχθούν και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Τα ΗΑΕ αποτελούν Ομοσπονδία επτά εμιράτων, με δικό του κυβερνήτη το καθένα. Δεν επιβάλλουν έναν ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος, αλλά κάθε εμιράτο μπορεί να επιβάλει τους δικούς του φόρους εισοδήματος.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διαθέτουν σύγχρονες επιχειρηματικές υποδομές υψηλής ποιότητας, καθώς και ένα ευεργετικό φορολογικό πλάνο για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Αποτελούν επιχειρηματικό κόμβο και ειδικά το Ντουμπάι, για τις χώρες της Μ. Ανατολής και γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή.

Θα πρέπει να αναφερθεί ακόμα το γεγονός ότι η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι εξαιρετικά έντονη. Είναι πολλοί οι Έλληνες που δραστηριοποιούνται στα ΗΑΕ ως πολλά υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Οι δραστηριότητες  των επιχειρήσεων Ελληνικών συμφερόντων  που εδρεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα, κυρίως αφορούν το εμπόριο της γούνας, τις τεχνικές κατασκευές, το γενικό εμπόριο, τη ναυτιλία και πολλά άλλα.

Τα ΗΑΕ προσφέρουν πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Μέση Ανατολή και καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι  έχουν καταφέρει να σημειώσουν τόσο σημαντική πρόοδο στον οικονομικό και στον κοινωνικό τομέα. Η εταιρεία που θα ιδρυθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας από την κυβέρνηση του αντίστοιχου εμιράτου καθώς επίσης και εγγραφή στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.


Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και ορίστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες από κοντά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231557 Θεσσαλονίκη, 211 8005012 Αθήνα
Και στο e–mail: [email protected]


Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα-άρθρα για ενημέρωσή τους.