ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • /
  • ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Η εταιρεία My Company Finance παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα ίδρυσης-σύστασης εταιρείας στην Ελβετία, στηρίζοντάς τους οργανωτικά σε κάθε τους προσπάθεια.

Οι εταιρείες πρέπει να αναζητούν συνεχώς νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και τρόπους για την επιχειρηματική τους εξέλιξη, όπως είναι η διεύρυνση ή και η μεταφορά της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας σε κάποια άλλη χώρα.

Η Ελβετία βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και αποτελεί πόλο έλξης πολλών επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, δεδομένου ότι η χώρα απολαμβάνει ένα σταθερό και απλό φορολογικό σύστημα και γενικά το επίπεδο εμπιστευτικότητας είναι εξαιρετικά υψηλό. Το επίπεδο των υπηρεσιών στην Ελβετία είναι πολύ ανεπτυγμένο τόσο σε τραπεζικές, όσο και σε ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Η σύσταση εταιρείας στην Ελβετία βοηθάει επιχειρηματίες που θέλουν διεθνές κύρος για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Η εταιρεία My Company Finance θα σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διαδικασία ίδρυσης της εταιρείας σας στην Ελβετία και θα την κάνει όσο το δυνατόν πιο απλή και οικονομικά συμφέρουσα για εσάς. Με επαγγελματικό τρόπο και ευελιξία θα σας δείξει την πιο κατάλληλη και κερδοφόρα επιχειρηματική επιλογή. Οι επιχειρήσεις εξάλλου πρέπει πάντα να στοχεύουν πώς θα μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους αλλά και να βρίσκουν νόμιμους τρόπους για να μειώσουν τη φορολογία τους.


Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και ορίστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες από κοντά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231557 Θεσσαλονίκη, 211 8005012 Αθήνα
Και στο e–mail: [email protected]


Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα-άρθρα για ενημέρωσή τους.