ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • /
  • ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η εταιρεία συμβούλων και ανάπτυξης My Company Finance παρέχει στους πελάτες της, τη δυνατότητα ίδρυσης μιας εταιρείας στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά και εν γένει το σχεδιασμό τους. Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας παρέχονται στα πλαίσια της απόλυτης νομιμότητας και εχεμύθειας, παρουσιάζοντας αναλυτικό και στοχευμένο πλάνο στρατηγικής με στόχο την ανάπτυξη.

Το Λουξεμβούργο είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκεί εδρεύουν πολλοί θεσμοί όπως είναι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο κλπ. Το Λουξεμβούργο θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο επενδύσεων παγκοσμίως και ένα από τα πιο ασφαλή μέρη για το τραπεζικό του σύστημα αλλά και την εν γένει φορολογική συνείδηση.

Η ίδρυση εταιρείας στο Λουξεμβούργο επιτρέπει την παροχή υψηλού επιπέδου διαχείρισης για την εταιρεία σας.

Η ύπαρξη ενός σύγχρονου νομικού πλαισίου και φορολογικού και τραπεζικού καθεστώτος, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που το Λουξεμβούργο αποτελεί έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για ίδρυση εταιρείας. Αποτελεί ένα από τα βασικότερα σημεία παγκοσμίως, εταιρειών που έχουν πλέον την μητρική τους εταιρεία στο Λουξεμβούργο.

Στην εταιρεία My Company Finance οι ανάγκες των πελατών μας είναι όραμα επιτυχίας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σχετικά με τη σύσταση μιας εταιρείας στο Λουξεμβούργο. Πάντα με γνώμονα το επιχειρηματικό σας συμφέρον και πάντα με νόμιμο τρόπο.


Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και ορίστε τώρα ραντεβού για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες από κοντά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231557 Θεσσαλονίκη, 211 8005012 Αθήνα
Και στο e–mail: [email protected]


Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα-άρθρα για ενημέρωσή τους.